O wszystkim |
Autor |
Wiadomość |
Magda_

|
Wysłany: 2014-08-24, 18:17
|
|
|
Cóż, pomysł umarł chyba śmiercią naturalną... brak zainteresowania z Waszej strony, a szkoda.
Druga sprawa, nie mam wstępu i nie widzę śmietnika |
_________________ Pozdrawiam cieplutko
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Eugeniusz
.gif)

|
Wysłany: 2014-08-25, 08:02
|
|
|
Madziu myślę, że to dobry pomysł bo każdy dbał by o swój wątek tak jak o swoje miejsce w domku.. Trzeba by tylko pomyśleć jak to technicznie rozwiązać, żeby potem nie robił się w tym miejscu bałagan. Nie jestem w tym najlepszy i musiał bym mieć troszkę pomocy od kogoś, kto mógł by to organizacyjnie poukładać. Myślę, że pomysł jest wart uwagi. Może jednak jeszcze ktoś oprócz Magdy i mnie podejmie dyskusję....? |
_________________ U nas pomoc bez opłat na wyciągnięcie ręki. www.naszecytrusy.pl- to największa baza wiedzy o roślinach cytrusowych w Polsce. Wszystkie informacje czekają na Ciebie. Twoje zainteresowania szybko staną się tutaj WIELKĄ pasją./ Admin |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-08-29, 15:21
|
|
|
A 'ŚMIETNIK' jest nadal zamknięty i nie mam do niego dostępu, mimo iż widnieję pod nim, jako moderator |
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-10-09, 20:14
|
|
|
Ponawiam prośbę o odblokowanie mi śmietnika
Ale nam ostatnio martwych dusz przybyło Będzie co czyścić niedługo. |
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Radek
.gif)
|
Wysłany: 2014-10-09, 21:48
|
|
|
Magdo, mówisz o "Śmietniku" czy o "Archiwum"? Do "Śmietnika" ja też nie mam dostępu, tutaj czyszczenie następuje automatycznie.
Co do martwych dusz, to usunąłem ostatnio coś ponad 400 kont widm, a jeszcze trochę ich zostało. Niestety ciągle jakieś boty reklamowe logują się nam na forum... |
_________________ Nie zarejestrowałeś/aś się jeszcze? - nie zwlekaj! Zalogowany/na masz dostęp do fachowych porad osób uprawiających cytrusy. Dołącz do nas! Administrator www.naszecytrusy.pl/forum |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-10-10, 10:45
|
|
|
Aaaaa, to już jesteśmy w domu, chodziło mi o śmietnik, dzięki
Wracając do Józefa. Po cyklu postów skierowanych do Ciebie Radku, napisałam mu następujące pw:
Magda napisał/a: | Witaj,
czyżby znowu za dużo %? Józinku, jeśli nie podobają Ci się fotki Radka, to załatw to proszę z nim na pw, a nie rób zadymy na forum. Tym bardziej, ze Twoje zarzuty są bezpodstawne. Mamy teraz fajną zgraną ekipę forumowiczów i nie pozwolę, żeby jakieś humory zważyły atmosferę.
Pozdrówki
Magda |
Wczoraj dostałam odpowiedź:
Lumia napisał/a: | Masz jak zwykle rację. |
... czyli wszystko po staremu - do następnego razu |
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Radek
.gif)
|
Wysłany: 2014-10-10, 21:07
|
|
|
Magda_ napisał/a: | ... czyli wszystko po staremu - do następnego razu |
Miejmy nadzieję, że następnego razu nie będzie. Życie jednak zweryfikuje nasze domysły.
Co proponujecie w sprawie martwych dusz? Staram się je usuwać, to dość żmudna praca, ale przy systematyczności daję radę. Zablokowałem kilka IP, z których logowały się te boty. Nie wiem czy to do końca dobre rozwiązanie, bo jeśli ktoś ma zmienne IP może trafić właśnie na to zablokowane, zwłaszcza że w kilku przypadkach podawałem przedziały IP, więc pula dodatkowo się zwiększa. |
_________________ Nie zarejestrowałeś/aś się jeszcze? - nie zwlekaj! Zalogowany/na masz dostęp do fachowych porad osób uprawiających cytrusy. Dołącz do nas! Administrator www.naszecytrusy.pl/forum |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|
|
 |
|
 |