Grapefruit - Magda_ |
Autor |
Wiadomość |
Józefina

|
Wysłany: 2014-05-25, 21:41
|
|
|
I to jak ruszył! Dziwna może jestem, ale mnie zielone przyrosty bardziej cieszą niż kwiaty. Jak zielone ładnie rośnie, to wiem, że roślina zdrowa. Przy kwiatach tej pewności nie mam. |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-05-25, 22:00
|
|
|
Jeśli grapefruit w tej chwili obsypałby się kwiatami, zamiast młodymi przyrostami, to mogłabym już szykować miejsce na kompoście. Ale jak dorodny i zdrowy cytrus zakwita, to nie mam nic przeciwko temu |
_________________ Pozdrawiam cieplutko
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-06-10, 22:27
|
|
|
No, chyba mogę powiedzieć, że będzie dobrze, ba jest dobrze
Do doniczki jeszcze nie zaglądałam, ale to chyba nieźle rokuje W najbliższym czasie czeka nas przesadzanie.
DSCN1960.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 19 raz(y) 121,91 KB |
DSCN1944.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 26 raz(y) 135,38 KB |
|
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
ORINOCO

|
Wysłany: 2014-06-11, 16:01
|
|
|
Ładną ma kurzą stopkę |
_________________ orinoco |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-07-26, 08:39
|
|
|
Kurza stopka jest rewelacyjna i mam nadzieję, że niżej jest jej kontynuacja. Jeszcze nie przesadzony
Tymczasem umarlakowi, dzięki Painkilerowi, odważyłam się oberwać jednak odrosty z podkładki i ukorzenić (chyba ze skutkiem pozytywnym), a sam grapefruit wygląda teraz tak
DSCN2209.JPG grapefruit Ruby Star |
 |
Plik ściągnięto 24 raz(y) 149,32 KB |
|
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2015-06-14, 22:34
|
|
|
'Ruby Star' chwycił wiatr w żagle
DSCN3271.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 33 raz(y) 130,89 KB |
|
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Eugeniusz
.gif)

|
Wysłany: 2019-03-21, 18:56
|
|
|
Madziu ! Gdzie jesteś??? Ja się odnalazłem, więc mam nadzieję, że i Ty powrócisz. Ciekawe jak wygląda Twój 'Ruby Star. Zanosiło się w 2015 pięknie... A jak jest po czterech latach??? Pozdrawiam Cię gorąco |
_________________ U nas pomoc bez opłat na wyciągnięcie ręki. www.naszecytrusy.pl- to największa baza wiedzy o roślinach cytrusowych w Polsce. Wszystkie informacje czekają na Ciebie. Twoje zainteresowania szybko staną się tutaj WIELKĄ pasją./ Admin |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|
|
 |
|
 |