Ananas Mariusza |
Autor |
Wiadomość |
Mariusz_
.gif)

|
Wysłany: 2017-04-08, 17:49
|
|
|
Jeśli chodzi o warunki jakie ma roślina, to jest klatka schodowa, ekspozycja okien od strony północnej, dodałem w sierpniu nawóz w otoczce i podlewałem oszczędnie tzn. jak mi się przypomniało. Efekt widzicie sami.
Pozdrawiam |
_________________ www.naszecytrusy.pl/forum Największa profesjonalna baza danych o cytrusach w Polsce. Największa ilość fachowców/użytkowników posiadających doświadczenie w hodowli cytrusów. Admin |
|
|
|
 |
riki

|
Wysłany: 2017-04-22, 12:33
|
|
|
Fajnie .
|
|
|
|
 |
Eugeniusz
.gif)

|
Wysłany: 2019-04-09, 17:19
|
|
|
Mariusz może powiesz coś na temat swojego Ananasa. Napisz kiedy był skonsumowany i jak wyglądał w środku. Pięknie się prezentował... A jak smakował??? |
_________________ U nas pomoc bez opłat na wyciągnięcie ręki. www.naszecytrusy.pl- to największa baza wiedzy o roślinach cytrusowych w Polsce. Wszystkie informacje czekają na Ciebie. Twoje zainteresowania szybko staną się tutaj WIELKĄ pasją./ Admin |
|
|
|
 |
Mariusz_
.gif)

|
Wysłany: 2019-04-11, 19:54
|
|
|
Witam serdecznie dziękuję za zainteresowanie.
Ananas był wspaniały, słodki, jednak mały. Roślina po oddaniu owocka niestety zmarniała.
Powiem tak smak jednak trochę inny od tych sklepowych nawet chyba lepszy, jednak po plasterku dla każdego i koniec. Ale jaka satysfakcja z własnoręcznie ukorzenionego ananasa doprowadzonego do końca i konsumpcji. Bardzo miłe uczucie. |
_________________ www.naszecytrusy.pl/forum Największa profesjonalna baza danych o cytrusach w Polsce. Największa ilość fachowców/użytkowników posiadających doświadczenie w hodowli cytrusów. Admin |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|
|
 |
|
 |