Matka Joanna od kotów |
Autor |
Wiadomość |
ewica65

|
Wysłany: 2012-03-20, 20:05
|
|
|
O, to wiedźmie sie przytrafiło to co i mnie! Też od półtora miesiąca kicham, prycham i mam obolałe gardło w różnym zakresie i z różnym natężeniem... A chodzę cieplutko ubrana (bo zmarźlak ze mnie i się niepotrzebnie nie odkrywam) i cytruski dla witaminek wciągam na tony! I tak nie działa. Więc mimo wszystko współczuję Wiedźmie! A kotki niech poprzytulają Wiedźmę ze wszystkich stron, to może się lepiej poczuje. Podobno takie kuracje są nad podziw skuteczne! |
_________________ ewica65-roślinkowy świeżaczek |
|
|
|
 |
joanna

|
Wysłany: 2012-09-18, 21:11
|
|
|
Tu ja, Rundelek! Kręcę dupiną ,wywijam, miejsca do złożenia nawozu szukam...., a tu nic! Drzwi zamknięte, jakbym klientem proszącym o kredyt była. No nie ma! Ani za złotówki ,ani za euro: kuwety nie ma! Szlag by jasny trafił. Okrężnica napiera, łapki krzyżuję jak w tańcu św. Wita, a siusiarni jak nie było , tak nie ma.Że ani widu ,a ni słychu, to rozumiem, wszak zazwyczaj mało w oczy sie rzucają. No ale żeby aromaciku klopika nie poczuć? Koci bukiet zapachowy dwunogie ponoć na kilometr wyczuwają ,a my, koty ,zmysł powonienia mamy po wielokroć bardziej rozwinięty.Bosz , gdziem ja ? Krąże, krąże :tu lampa, tam zdrętwiałe krzesło, dalej stolik jakis made in Ikea, znów krzesło lekko sfatygowane. No...., no nie dam rady! Siku!!!!! Jeżu malusieńki !W ostatniej chwili go dojrzałam! Już zwieracze puszczały- do gina prawie iśc myśłalam skarżąc się na wysiłkowe nietrzymanie moczu- gdy je ujrzałam!!!! Cytrus! Konkretnie: Arancio Fasciata. Ujjj...., zasiadłam, muszkę nastawiłam, wcelowałam, oddałam strużkę cieplutka , żółciutką....."Życie jest piękne"- Benigni byłby ze mnie dumny! |
|
|
|
 |
joanna

|
Wysłany: 2020-01-06, 21:58
|
|
|
Wielbicieli Rundelkowej sagi informuję, że Rundel umarła tragicznie 22.05. 2016 roku. Nigdy więcej nie będzie takiej kici jak Rundel - to była miłość, czułość, mądrość i najcudowniejszy koteczek na tym globie! Kocham Cię, Rundki! |
|
|
|
 |
ORINOCO

|
Wysłany: 2020-01-27, 19:57
|
|
|
|
_________________ orinoco |
|
|
|
 |
Eugeniusz
.gif)

|
Wysłany: 2020-06-10, 13:47
|
|
|
Witaj Asia!!!
Trudno nam kiedy ktoś odchodzi. My jednak trwamy dalej. Nasza rodzina cytrusowa też żyje chociaż ostatnio nie za bardzo to widać. Pasja jednak ciągle pozostaje w krwi i czeka tylko w uśpieniu..... Mam nadzieję na ponowne obudzenie |
_________________ U nas pomoc bez opłat na wyciągnięcie ręki. www.naszecytrusy.pl- to największa baza wiedzy o roślinach cytrusowych w Polsce. Wszystkie informacje czekają na Ciebie. Twoje zainteresowania szybko staną się tutaj WIELKĄ pasją./ Admin |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|
|
 |
|
 |