Pomandarin by Radek |
Autor |
Wiadomość |
Radek
.gif)
|
Wysłany: 2009-02-11, 20:59 Pomandarin by Radek
|
|
|
Przedstawiam Wam mojego pomandarina zakupionego w sklepiku. Paczka doszła dziś. W transporcie spadł jeden owoc... Rekompensatą jest to, że na drzewku wiszą jeszcze dwa owoce (jeden jest gruszkowaty, a jeden okrągły) i pojawiły się pąki na kwiaty.
Dziękuję za pięknego cytrusa Eugeniusz!!
Owoc, który spadł:
Owoce wiszące na drzewku:
Kwiaty:
 |
_________________ Nie zarejestrowałeś/aś się jeszcze? - nie zwlekaj! Zalogowany/na masz dostęp do fachowych porad osób uprawiających cytrusy. Dołącz do nas! Administrator www.naszecytrusy.pl/forum |
|
|
|
 |
Czarodziej [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-02-11, 21:02
|
|
|
To widzę że grono osób posiadających pomandarina się powiększa, ładna roślina. |
|
|
|
|
 |
Sebastian
.gif)

|
Wysłany: 2009-02-11, 21:05
|
|
|
Gratuluję udanego zakupu Bardzo ładnie się prezentuje Twój pomandarin, jak tylko skosztujesz owoców to napisz o swoich wrażeniach |
_________________ Dołącz do Największego oficjalnego forum Cytrusowego w Polsce. - pytaj i pisz o swoich doświadczeniach na www.naszecytrusy.pl/forum/ . Admin. |
|
|
|
 |
Linty

|
Wysłany: 2009-02-11, 21:30
|
|
|
Piękne drzewo. Nie myślałam, że owoce są takie duże. Jest bardzo dekoracyjne. |
_________________ pozdrawiam Lidia
Zapraszam do obejrzenia moich kwiatków i nie tylko...na moim blogu |
|
|
|
 |
tom10

|
Wysłany: 2009-02-11, 21:48
|
|
|
Gratuluję juz kolejnego zakupu (sporo masz juz tych roślinek). Ja czekam na grejpfruta od Eugeniusza. |
_________________ F1 and Dakar RaLLy*** tHe BeSt xD |
|
|
|
 |
Arletka22

|
Wysłany: 2009-02-12, 11:33
|
|
|
Prześliczny ten pomandarin, kolejny udany zakup, chociaż u Eugeniusza nie ma nieudanych zakupów Też napewno sobię takiego sprawię i grono "pomandarinowców" jeszcze bradziej się powiększy, ale po przeprowadzce bo tu już miejsca nie mam |
|
|
|
|
 |
LuckyJimi

|
Wysłany: 2009-02-12, 16:09
|
|
|
Naprawde podoba mi się cytrusik Zazdroszczę tych zakupów Udanej hodowli |
|
|
|
 |
jack55

|
Wysłany: 2009-02-12, 16:28
|
|
|
Radek, kiedy na degustację |
_________________ jack55 |
|
|
|
|
 |
Radek
.gif)
|
Wysłany: 2009-02-12, 16:43
|
|
|
LuckyJimi, dzięki. Zakup się udał.
jack55 napisał/a: | Radek, kiedy na degustację |
Degustacja w niedzielę. |
_________________ Nie zarejestrowałeś/aś się jeszcze? - nie zwlekaj! Zalogowany/na masz dostęp do fachowych porad osób uprawiających cytrusy. Dołącz do nas! Administrator www.naszecytrusy.pl/forum |
|
|
|
 |
Arletka22

|
Wysłany: 2009-02-12, 16:46
|
|
|
to może całe forum się wprosi do radka na degustację |
|
|
|
 |
Radek
.gif)
|
Wysłany: 2009-02-12, 16:47
|
|
|
Arletka22 napisał/a: | to może całe forum się wprosi do radka na degustację |
Dobrze to na którą godzinę chcecie |
|
|
|
 |
Arletka22

|
Wysłany: 2009-02-12, 19:11
|
|
|
A pomieścisz wszystkich w domu hehe to może tak bez godziny, niech to będzie niespodzianka |
|
|
|
 |
mommy_b

|
Wysłany: 2009-02-12, 19:32
|
|
|
Widzę, że udany zakup był , bardzo ładne drzewko. Żeby było bliżej to pewnie na degustację sama bym się wprosiła ... |
|
|
|
 |
jack55

|
Wysłany: 2009-02-13, 11:13
|
|
|
No wiesz Radek, nie wiem jaka będzie droga... Oczywiście to żart, ale dzięki za szczere chęci, gdyby to były te drugie Wadowice, to prędzej |
_________________ jack55 |
|
|
|
 |
Radek
.gif)
|
Wysłany: 2009-02-13, 11:34
|
|
|
Arletka22 napisał/a: | A pomieścisz wszystkich w domu hehe to może tak bez godziny, niech to będzie niespodzianka |
Dobrze lepiej bez godziny tak grupami.
mommy_b napisał/a: | Widzę, że udany zakup był , bardzo ładne drzewko. Żeby było bliżej to pewnie na degustację sama bym się wprosiła ... |
Dzięki... Szkoda, że tak daleko od Was mieszkam.
jack55 napisał/a: | No wiesz Radek, nie wiem jaka będzie droga... Oczywiście to żart, ale dzięki za szczere chęci, gdyby to były te drugie Wadowice, to prędzej |
No szkoda, zwłaszcza, że mógłbym do Ciebie podjechać i zobaczyć Twoje cytryny...
Może jak będzie więcej owoców to każdemu wyślę
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|