Trifoliaty Hesperydy |
Autor |
Wiadomość |
Hesperyda

|
Wysłany: 2014-05-24, 18:12 Trifoliaty Hesperydy
|
|
|
Chciałabym przedstawić moje dwa stosunkowo nowe nabytki trifoliatę i latającego smoka. Dostałam te dwa maluszki od forumowicza blueb (za co bardzo dziękuję ), który powiedział, że nie ma już miejsca na żadnym ze swoich parapetów, a że ma możliwość od czasu do czasu doglądania ich osobiście to może nacieszyć nimi swoje oczy Oto one:
Wciąż nie mogę się nadziwić jak ona szybko rośnie! |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-05-24, 22:16
|
|
|
Zostawisz je, aby sobie spokojnie rosły, czy przeznaczysz w przyszłości na podkładki? |
_________________ Pozdrawiam cieplutko
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
Hesperyda

|
Wysłany: 2014-05-26, 00:02
|
|
|
Na początku myślałam, że trifoliatka wypuści pęd tylko w jednym miejscu i pomyślałam, że jak podrośnie to go ukorzenię, żeby mieć potem ładne drzewko do formowania. Ale zaskoczyła mnie i wypuściła dwa pędy i teraz się zastanawiam czy ją tak zostawić, czy może z dwóch gałązek zrobić dwa drzewka To jest moja pierwsza taka roślinka i nie chciałabym poświęcać jej na podkładkę. Pragnę doczekać się na niej kwiatów, a później owoców |
|
|
|
 |
Magda_

|
Wysłany: 2014-05-27, 22:04
|
|
|
Moim zdaniem, taka dwupędowa będzie ciekawsza |
_________________ Pozdrawiam cieplutko
Magda vel mafa |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|
|
 |
|
 |